En bulle i ugnen

3
Hallå där ute! Nu har jag ju verkligen lyst med min frånvaro här på bloggen under hela våren vilket inte alls känns kul. Jag saknar verkligen bloggandet och hoppas på att kunna komma tillbaka med härliga recept och bilder så snart som möjligt.
 
Men saken är den att den senaste tiden har lusten och orken för att laga mat inte riktigt infunnit sig, och anledningen till det växer för fullt i min mage just nu. I början av november är det nämligen tänkt att vi ska få tillökning! Det känns fortfarande ganska overkligt och lite pirrigt, men framförallt otroligt kul och spännande. Det blir en liten kille och han är otroligt efterlängtad!
 
Jag lovar som sagt att återkomma med nya blogginlägg så snart jag bara får lite energi över till att ställa mig i köket och bakom kameran igen. Tills dess önskar jag er en riktigt skön start på sommaren.
 
 
Kommentarer
Kommentarer
   
   
Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!  

Vad kul! Grattis!

Haha när jag väntade min andra mådde jag så dåligt av allt typ, och när min dotter fyllde 3 klarade jag inte av att baka någonting. Det blev till att köpa vaniljglass, strössel, maränger och olika söta såser. Relativt luktfritt... ;)

   
   
Heidi bagar'n  

Stort grattis!!!!

   
   
Sonja {Dagmar's Kitchen}  

Men grattis till bebisen i magen - vad kul!!! Och då får ju bloggfrånvaron en helt ok anledning tycker jag ;-) Men jag får mmedge att jag har saknat dina inlägg! Stor kram och lycka till med graviditeten


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback