Choklad- och mandeltrekanter

7
Enkla att göra och goda att äta. Kan det bli bättre?


Choklad- och mandelsnittar


ca 16 bitar

Ingredienser
100 g smör, rumstempererat
1 1/2 dl strösocker
1 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1/2 dl kakao
1/2 dl mandelspån

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Rör smör och socker pösigt. Tillsätt ägget.
3. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao och rör ner blandningen i smeten.
4. Bred ut smeten till en 25x30 cm stor kaka på en plåt med bakplåtspapper (då smeten är ganska tjock tyckte jag att det var lättast att använda händerna här). Strö över mandeln.
5. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter. Ta ut kakan och skär i trekanter innan den kallnat.

Kanske gillar du också...





Biscotti Kokostoppar med vit
och mörk choklad
Kladdkaka
Kommentarer
Kommentarer
   
   
Amanda  

Vilka härliga bilder!

   
   
Catrin  

mums! choklad är alltid gott =)

   
   
Tess  

Mm de ser gudomliga ut! :)

   
   
♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥  

Dom såg verkligen supermumsiga ut! :D

   
   
Emma  

De ser supergoda ut! Fina bilder! :)

   
   
MISS ALICIA  

Mums!

   
   
Sophia  

Vilken GOOOD blogg!! Mumsigt, vill äta allt. Haha :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback